Eğer bir oyuncunun envanterini, konumunu ve diğer bilgileri silmek istiyorsanız okumaya devam edin…

Öncelikle her oyuncunun kendine ait .dat dosyası olur. Bu dosyalar oyuncunun oyun içi bilgilerini kapsar (envanter, konumu, vb.)

Bu bilgilerden herhangi birini silmek için

minecraft\world\players

klasörüne gitmeniz gerekiyor.

Oyuncunun bilgisini sildiğinizde oyuncunun tüm eşyaları gider ve başlama noktasından (spawn point) dan geri başlar.

Oyuncunun dosyasını sildiğinizde sunucunuzdan banlanmaz.

Konuyu nasıl buldun?
0
0
0
0
0

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.